Fitness vloer

Duurzaam, veilig en hygiënisch

Bent u op zoek naar duurzame, veilige en hygiënische vloeren voor uw fitness en sanitaire ruimten? Dan raden wij van harte een acrylaat gietvloer of een epoxy gietvloer aan. Hieronder leest u meer over de voordelen van deze gietvloeren als fitness vloer of sanitaire vloer.

De voordelen van een gietvloer als fitness vloer

Gegoten fitness vloeren zijn hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

Hygiëne is zeer belangrijk in een fitnesszaak. Dat geldt zowel voor de ruimten waarin intensief wordt gesport als voor de sanitaire ruimten waar men terecht kan na het sporten.

Fitness vloeren van DEWECO zijn naadloos en dus vloeistofdicht. Daardoor maken vuil, bacteriën, vocht en zweet geen schijn van kans.

Onze fitness vloeren zijn immers ondoordringbaar, egaal en laten zich snel en efficiënt reinigen. Bovendien voldoen ze aan de strengste hygiënische en veiligheidsvoorschriften.

Gegoten fitness vloeren zijn veilig en slipvast

In fitnessruimten wordt actief aan lichaamsbeweging gedaan, vaak met zware attributen of gewichten. Veiligheid is dan ook een prioriteit. Een fitness vloer moet stabiel en slipvast zijn.

Dat geldt des te meer voor de sanitaire ruimten, waar het risico op uitglijden in principe nog groter is.

Onze fitness vloeren en sanitaire gietvloeren zijn egaal, naadloos en bevatten een antislip coating. Ze bieden dan ook maximaal wandel- en loopcomfort zonder gevaar voor struikelen of uitglijden.

Gegoten fitness vloeren zijn slijtvast en duurzaam

Fitness vloeren krijgen veel te verduren. Dagelijks wandelen, lopen en sporten tientallen bezoekers over deze vloeren. Bovendien worden halters en gewichten af en toe op de grond geplaatst. Dit intensief gebruik verhoogt de kans op slijtage.

Onze fitness vloeren en sanitaire gietvloeren zijn echter zeer duurzaam en slijtvast en hebben een hoge mechanische belastbaarheid. Kortom: acrylaat en epoxy gietvloeren zijn een langetermijnoplossing.

Uw fitness vloer bij DEWECO

Wij plaatsen uw fitness vloeren of sanitaire gietvloeren bovenop uw bestaande vloer met een minimum aan breek- of sloopwerk. Eventuele oneffenheden worden tijdens de plaatsing weggewerkt.

Heeft u vragen over onze fitness vloeren en sanitaire gietvloeren of wilt u een offerte opvragen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?