Bezoek ons op Wonen 2024, van 27 t.e.m 29 januari en van 2 t.e.m. 4 februari in Nekkerhal Mechelen, stand 446.

Rasico touch

Een duurzame vloer voor uw woning

Dewefloor RT

Wat is Rasico Touch?

Zoekt u een duurzame vloer met een unieke en ambachtelijke uitstraling? Dan zal u onze Rasico Touch vloer zeker waarderen. Onze vakmensen brengen Rasico Touch handmatig met een spaan aan. Het effect? Een vloer met een prachtige authentieke structuur.

Rasico Touch is een afwerklaag op cement- en polymeerbasis. Hoewel de gietvloer maar 3 à 4 mm dik is, is deze vloer zeker sterk genoeg voor uw huisdieren en zware meubels. De ideale gietvloer voor elke ruimte dus, van uw eetkamer tot uw slaapkamer en uw toilet.

Wat zijn de voordelen van Rasico Touch?

Hoe verhoudt Rasico Touch zich tot andere gietvloeren?

Een Rasico Touch vloer lijkt op een Microtopping en Mortex vloer, maar voelt ruwer aan. Rasico Touch vloeren zijn sterker dan Cem-Line vloeren. Net als al onze andere designvloeren is Rasico Touch combineerbaar met vloerverwarming. Lekker comfortabel in de winter dus!

Waar komt Rasico Touch het meest tot zijn recht?

Een Rasico Touch vloer is duurzaam en past mooi in uw volledige woning. Omdat Rasico Touch krasbestendig is, zullen uw stoelpoten de vloer niet snel beschadigen. Ook de nagels van uw huisdieren zullen geen afdrukken achterlaten. Dat maakt van Rasico Touch een veelzijdig en onderhoudsvriendelijke gietvloer.

Andere vragen over de Rasico Touch

Voordat we Rasico Touch kunnen plaatsen, moet de ondergrond stevig, stabiel en vrij van opstijgend vocht zijn. Gelieve op voorhand het opstartprotocol van uw vloerverwarming volledig te doorlopen en tijdens de werken een temperatuur van minstens 18 °C aan te houden.

We bereiden de plaatsing van al onze gietvloeren minutieus voor. Bij Rasico Touch verloopt dat proces in 6 stappen:

  1. We reinigen en schuren de ondervloer.
  2. Daarna plaatsen we een cementering met wapeningsnetten op de bestaande oppervlakken om op een zeer sterke en gladde ondergrond te kunnen starten.
  3. Daarna brengen we primer aan.
  4. Dan volgen de verschillende lagen Rasico en Rasico Touch.
  5. Hierop volgt de primer voor de eerste toplaag.
  6. Uiteindelijk brengen we 2 toplagen aan.

Doordat de vakmensen van DEWECO tussen elke laag de vloer schuren en water gebruiken voor de hechting, krijgt uw Rasico Touch gietvloer een kenmerkende structuur. Het resultaat: een unieke, extreem sterke en duurzame vloer.

In vochtige ruimtes aanvullende stappen nodig zijn om de vloer waterdicht te maken. Bovendien voegen we, als de vloer over tegels wordt geplaatst, eerst een extra (egaliserende) laag toe om de voegen tussen de tegels te verzegelen.

Het plaatsen van uw nieuwe vloer duurt 2 weken. Rasico Touch vloeren kunnen na 1 à 2 dagen bewandeld worden en zijn na 7 dagen volledig chemisch uitgehard.

We brengen Rasico Touch handmatig aan met een spatel. Dat geeft het materiaal een unieke look en feel, maar kost wel veel tijd. De langere looptijd van dit proces vertaalt zich in de prijs en de opleveringstermijn.

Wil u het verschil tussen deze verschillende vloeren zelf ervaren? Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom. Daar kunt u onze vloeren bekijken, voelen en met elkaar vergelijken.

Rasico Touch komt uit dezelfde familie als Microtopping, maar heeft een iets ruwere structuur dan zijn neefje. Twijfelt u welke duurzame vloer het best in uw huis past? In onze toonzaal kan u het verschil tussen onze designvloeren zelf zien en voelen. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking en persoonlijk advies.

Download de productfiche

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang de productfiche in uw mailbox.

Hidden