Bezoek ons op Wonen 2024, van 27 t.e.m 29 januari en van 2 t.e.m. 4 februari in Nekkerhal Mechelen, stand 446.

Winkelruimte

Mooie en onderhoudsvriendelijke winkelvloeren

Welk type gietvloer is geschikt als winkelvloer?

Bent u op zoek naar een mooie en makkelijke winkelvloer voor uw winkel, showroom of supermarkt? Dan is de DEWEFLOOR AC acrylaatvloer geschikt voor u. Een acrylaatvloer of antislipgietvloer is een kunstharsvloer op basis van PMMA-harsen (Polymethylmetacrylaat) ingestrooid met gekleurd kwartszand of gekleurde flakes.

Acrylaat gietvloeren drogen enorm snel. Uw winkelvloer wordt in 1 dag geplaatst en is na 2 uur alweer belastbaar! Na plaatsing geniet u van een naadloze, onderhoudsvriendelijke en duurzame vloer die voldoet aan de strengste hygiënische en veiligheidsvoorwaarden (HACCP, NVWA en Arbo). Bovendien kunt u kiezen uit diverse kleuren en afwerkingen.

Waarom worden acrylaat gietvloeren vaak gebruikt als winkelvloer?

Acrylaat gietvloeren geven uw winkel of supermarkt een strakke en moderne uitstraling. De consument ziet een mooie en nette winkelvloer waarop het prettig winkelen is, en u en uw collega’s kunnen zich focussen op de verkoop en op de klanten.

Onze winkelvloeren zijn duurzaam, comfortabel en onderhoudsvriendelijk. Ze kunnen extreem hoge loopbelasting, duizenden klanten en talloze winkelkarretjes aan. Bovendien kunnen goederen snel en probleemloos worden aan- en afgevoerd.

Tot slot worden uw winkelvloeren naadloos geplaatst. Daardoor zijn ze vloeistofdicht, makkelijk te reinigen en ondoordringbaar voor vuilresten. Zo houdt u uw zaak steeds netjes en hygiënisch.

Hoe plaatsen wij uw acrylaat winkelvloer?

Een vloer maakt of kraakt de uitstraling van uw winkel, of het nu gaat om een modeboetiek, een kleine voedingswinkel of een grootwarenhuis. Bij DEWECO heeft u de keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen.

Onze gecertificeerde specialisten plaatsen uw winkelvloer met een minimum aan breek- of sloopwerk, zonodig ’s nachts of in het weekend. De volgende dag kunt u gewoon weer verkopen. Onze gietvloeren drogen immers erg snel: u kunt ze 2 uur na de plaatsing alweer belasten!

Onze winkelvloeren bestaan doorgaans uit 3 tot 4 lagen: een primer, een schraaplaag of egalisatielaag, een gietvloerlaag en één of meerdere gladde of antislipafwerkingen. Indien u dat wenst plaatsen wij ook PVC-plintprofielen op uw wanden.

Bekijk onze projecten

Andere toepassingen