Bezoek ons op Wonen 2024, van 27 t.e.m 29 januari en van 2 t.e.m. 4 februari in Nekkerhal Mechelen, stand 446.

Over Deweco

Uw expert voor industriële en design kunststofvloeren

Deweco

Wie zijn we

Zoekt u een nieuwe gietvloer voor uw woning of bedrijf? Welkom bij DEWECO, uw expert in professionele en design gietvloeren van topkwaliteit.

Frank De Weerdt richtte het familiebedrijf in 2010 op in Kontich. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in industriële vloeren op basis van acrylaat (PMMA), epoxy en polyurethaan. Frank heeft de fakkel nu overgedragen aan zijn zonen Wouter en Joris. Samen met een hecht team van VCA-gecertificeerde uitvoerders en andere ervaren medewerkers zorgen zij voor een professionele en efficiënte plaatsing van uw industriële en design gietvloeren.

Wat doen we?

DEWECO is uw expert voor hoogwaardige industriële en design gietvloeren voor woningen en bedrijfspanden zoals ziekenhuizen, horeca, slagerijen, bakkerijen en kantoorruimtes. Ook voor wand- en vloercoatings kunt u bij ons terecht.

Wij plaatsen uw gietvloer meestal bovenop uw bestaande ondergrond met een minimum aan breek- of sloopwerk. Afhankelijk van het type kunststofvloer kan u uw vloer de volgende dag al belasten!

De DEWECO kernwaarden

Elke klant verdient hoogwaardige, stijlvolle vloeren tegen een eerlijke prijs. Daarom gaan we prat op onze kernwaarden:

Topkwaliteit aan een eerlijke prijs

We bieden volledige transparantie en geven u de prijzen, de dikte en de gebruikte materialen per laag. Zo bent u volledig op de hoogte en kan u een geïnformeerde beslissing maken.

Snelle installatie van veilige vloeren

Wist u dat onze industriële gietvloeren niet alleen naadloos en onderhoudsvriendelijk zijn, maar ook aan de hoogste hygiënische en veiligheidsvoorschriften voldoen (HACCP, NVWA, Arbo)? Zo biedt u uw klanten en medewerkers altijd de beste en veiligste ervaring. Nog een groot voordeel: onze vakmannen kunnen een industriële acrylaatvloer in 1 dag installeren, en na 2 uur zijn ze al belastbaar. Zo kan u zo snel mogelijk de dagelijkse gang van zaken weer oppikken.

Smaakvolle en onderhoudsvriendelijke vloeren

Zoekt u gietvloeren die uw huis niet alleen een stijlvolle uitstraling geven, maar ook makkelijk te onderhouden zijn? Onze designvloeren hebben een strakke look en feel, bieden optimaal loopcomfort en zijn allemaal combineerbaar met vloerverwarming. Daarnaast kan u de meeste designvloeren in elke mogelijke kleur laten plaatsen, met zowel een matte als een hoogglanzende afwerking.

Waarom Deweco

DEWECO staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Bij ons heeft u een ruime keuze uit de beste materialen en afwerkingen tegen een eerlijke prijs. Verder geniet u bij DEWECO van een persoonlijke aanpak, professionele begeleiding en klantvriendelijke opvolging.

Onze gecertificeerde specialisten hebben meer dan 40 jaar ervaring. Wij zorgen voor een snelle, flexibele en feilloze uitvoering die voldoet aan de strengste hygiënische en veiligheidsnormen.

U kan vanaf stap 1 bij ons terecht. Onze medewerkers ondersteunen u in uw zoektocht naar uw ideale vloer en geven u op elk moment advies op maat. Voor aanvang van uw project komt er een werfleider bij u langs om écht zeker te zijn dat het project correct van start kan gaan. Bij DEWECO gaan we voor 100% tevredenheid.

Ons DEWECO top team

Ons DEWECO top team staat elke dag voor u klaar. Samen realiseren we de gietvloer van uw dromen.

Wouter, Joris en Michiel

Bestuurders

Tim

Office manager

Julie

Verantwoordelijke designvloeren en showroom

Matti

Projectleider designvloeren

Steve

Vakman

Eddy

Vakman

Kenzo

Vakman

Eddie

Vakman

Bohdan

Vakman

Tom

Vakman

Mykola

Vakman

Anton

Vakman

Mateusz

Vakman

Vitalii

Vakman / Magazijnier

Maurice

Feel good manager

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij Deweco zijn we steeds op zoek naar goede vakmensen.