Bezoek ons op Wonen 2024, van 27 t.e.m 29 januari en van 2 t.e.m. 4 februari in Nekkerhal Mechelen, stand 446.

Cementgebonden gietvloer

Gietvloeren en wanden met betonlook
Dewefloor CEM

Wat is Cem-Line?

Cem-Line is een systeem voor gietvloeren en wanden met betonlook. Cem-Line bestaat uit twee verschillende producten: de grove basis en de hele fijne toplaag. De opbouw van deze producten voorziet vloeren en wanden van uitstekende mechanische eigenschappen én een fraaie uitstraling.

Uniek is de witheid van het materiaal: die zorgt voor een ideale basis om te mengen met een kleurpigment en zo een perfect gekleurde afwerking te realiseren. Zo goed als alle kleuren zijn mogelijk.

Verder is Cem-Line flexibel en vloeistofdicht. Het kan daardoor gebruikt worden als vloer en op wanden, ook in vochtige ruimtes. Als vloer is Cem-Line dan weer minder geschikt voor zware belasting.

Wat zijn de voordelen van een Cem-Line vloer?

  • ruim kleurenaanbod
  • fraaie uitstraling
  • vloeistofdichtheid
  • geschikt voor vloeren en (douche)wanden

Cem-Line is flexibel, maar is niet geschikt voor zware belasting. Ga voor de plaatsing van uw vloer of wand na of de ondergrond stevig vastligt en droog is. Cem-Line kan geplaatst worden op gyproc, bezetting en cementering.

Cem-Line kan aangebracht worden op wanden zoals mortex. Het systeem is niet geschikt voor zware belasting. We raden dan ook af om Cem-Line te gebruiken in magazijnen, werkplaatsen, opslagplaatsen en winkels.

Voor het Cem-Line systeem gebruiken we een smeertechniek die een typisch ‘wollige’ structuur geeft aan de betonlook. Dankzij de smeertechniek kan het product niet alleen makkelijk op vloeren, maar ook perfect op wanden geplaatst worden.

In de professionele sector is het product geschikt voor kantoren, showrooms, muren en natte ruimtes, zolang de vloeren of wanden niet te zwaar belast worden.

Cem-Line Micro is flexibel. Zware belasting is daardoor niet aan te raden. Daarnaast wordt de vloer of wand geplaatst met een smeertechniek waardoor de betonlook altijd ‘wolken’ vertoont.

De plaatsing van uw Cem-Line vloer of wand duurt 5 dagen en gebeurt steeds in 5 fasen door gecertificeerde specialisten:

  1. Wij schuren en reinigen uw ondervloer of wand.
  2. Wij brengen 2 lagen primer aan om een goede hechting te verzekeren.
  3. Wij brengen 2 lagen Cem-Line aan: de Micro base en de Micro top.
  4. Tenslotte brengen wij 2 beschermende topcoats aan. Als de vloer over tegels wordt geplaatst, plaatsen we een extra laag om de voegen van de tegels te sluiten.
  5. De vloer of wand moet nu drogen. Na 24 uur is je Cem-Line vloer beloopbaar.

Kiest u voor Cem-Line, dan kunt u kiezen uit verschillende kleuren. De witheid van het product vormt namelijk de ideale basis om te mengen met een kleurpigment waardoor we zo goed als alle kleuren kunnen ontwikkelen.

Realisaties

Bekijk onze Cem-Line realisaties

Download de productfiche

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang de productfiche in uw mailbox.

Hidden