Bezoek ons op Wonen 2024, van 27 t.e.m 29 januari en van 2 t.e.m. 4 februari in Nekkerhal Mechelen, stand 446.

DEWECO showroom

Want een vloer, die moet u zien én voelen

Gietvloeren en wanden moet u zien en voelen

Zo weet u precies welke vloer of wand bij u past. Kiest u voor een warm materiaal? Voor een betonlook of een unikleur? Voor een stoere of fijne afwerking? U ontdekt het in onze DEWECO showroom

In onze showroom kunt u onze gietvloeren en -wanden echt beleven. U kan onze vloeren en wanden van dichtbij bekijken en voelen, en in onze modelbadkamer, -keuken en -wc kunt u onze vloeren en wanden ook in een realistische setting bewonderen. Onze kantoren, trappen en meubilair zijn ook bekleed met DEWECO materialen. Zo krijgt u een mooi overzicht van de mogelijkheden voor een unieke designlook.

Heeft u vragen over gietvloeren of -wanden, of bent u nieuwsgierig naar de eindeloze mogelijkheden van gietvloeren en -wanden? Bezoek onze showroom. We helpen u graag verder.

Maak een afspraak

U bent van maandag tot vrijdag van harte welkom in onze showroom. Toch raden we sterk aan om een afspraak te maken, zeker als u ook op zaterdag wilt langskomen. Zo kunnen we een designvloeren-expert voor u voorzien die al uw vragen kan beantwoorden, alle mogelijkheden kan tonen en die u perfect kan verderhelpen. Tot snel!

Is de afspraakmodule niet zichtbaar? Kijk dan zeker na of je alle cookies hebt geaccepteerd.