Bezoek ons op Wonen 2024, van 27 t.e.m 29 januari en van 2 t.e.m. 4 februari in Nekkerhal Mechelen, stand 446.

Kantoren

Comfortabele en stijlvolle kantoorvloeren

Waarom zijn gietvloeren geschikt als kantoorvloeren?

DEWECO heeft voor elke ruimte de ideale gietvloer. Van het kantoor van de CEO tot de bedrijfskeuken, de receptie en het sanitair, onze vloeren voldoen aan de eisen van elke ruimte. Al onze gietvloeren zijn anti-allergisch, onderhoudsvriendelijk en comfortabel. Daarnaast geeft een gietvloer uw kantoor een stijlvolle en moderne look.

Welke gietvloer is geschikt als kantoorvloer?

Een kantoorvloer heeft niet overal dezelfde eisen. Afhankelijk van de ruimte en het geplande gebruik raden we de volgende vloeren aan:

In ruimtes met veel bureaustoelen, veel geloop en zware toestellen raden we een acrylaatvloer aan. Deze sterke vloer heeft een industriële uitstraling. We kunnen onze acrylaatvloer in 1 dag plaatsen zodat u de volgende dag weer aan de slag kunt.

Zoekt u een kantoorvloer voor een receptieruimte of een landschapsbureau met schuivende stoelen, veel mensen en veel meubels? Kies dan voor een DEWECO troffelvloer, steenmarmertapijt, Microtopping, Mortex of Rasico Touch. Deze gietvloeren zijn sterk en onderhoudsvriendelijk, en daardoor een goede keuze voor drukkere ruimtes.

Onze polyurethaan gietvloeren (PU-vloeren) geven elke ruimte een hedendaagse uitstraling. Deze flexibele vloeren zijn beschikbaar in unikleur en betonlook. Verder kunnen ook hier onze troffelvloer, Microtopping, Mortex of Rasico Touch geplaatst worden. Ze zijn comfortabel en onderhoudsvriendelijk, en daardoor perfect geschikt voor de kantoren van uw managementteam.

Hoe plaatsen wij kantoorvloeren?

Bij kantoorvloeren minimaliseren we het breek- en sloopwerk en de doorlooptijd van de werken om u zo snel mogelijk weer ‘up and running’ te krijgen. Indien nodig, kunnen we uw kantoorvloeren ook in het weekend of ’s nachts installeren. Zo kunt u zo snel mogelijk weer aan de slag.

Liggen er momenteel tegels in uw kantoor? Dan kunnen we onze gietvloer hier meestal over gieten. We brengen dan een extra laag aan om de voegen tussen uw tegels op te vullen. Afhankelijk van de gekozen vloer kan u uw kantoorruimte na 1 dag al opnieuw gebruiken.

Bekijk onze projecten

Andere toepassingen