Bezoek ons op Wonen 2024, van 27 t.e.m 29 januari en van 2 t.e.m. 4 februari in Nekkerhal Mechelen, stand 446.

Sanitair

Veilige en vloeistofdichte gietvloeren voor uw sanitair

Welk type gietvloer is geschikt voor uw badkamer, douche en sanitaire ruimten?

Bent u op zoek naar een gietvloer voor uw industriële sanitaire ruimten (fitness, industrie, zwembad…)?

Dan is een acrylaat gietvloer (Dewefloor AC/AS) ideaal voor u. Een acrylaatvloer of antislipgietvloer is een kunstharsvloer op basis van PMMA-harsen (Polymethylmetacrylaat) ingestrooid met gekleurd kwartszand of gekleurde flakes.

Acrylaat gietvloeren zijn naadloos, onderhoudsvriendelijk en duurzaam en voldoen aan de strengste hygiënische en veiligheidsvoorwaarden (HACCP en Arbo). Bovendien worden ze in 1 dag geplaatst en zijn ze na 2 uur alweer belastbaar!

Bent u op zoek naar een badkamervloer voor uw woning of zaak?

Dan raden wij de DEWEFLOOR PU polyurethaan designvloer aan, een mooie, makkelijke en waterdichte kunststofvloer op basis van polyurethaan.

PU gietvloeren ogen strak, bieden veel loopcomfort en zijn combineerbaar met vloerverwarming. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in alle mogelijke RAL- en NCS-kleuren, met een matte of hoogglanzende afwerking.

Waarom zijn onze gietvloeren ideaal voor uw badkamer, douche en andere sanitaire ruimten?

Onze gietvloeren worden naadloos in uw sanitaire ruimten geplaatst met afgeronde plinten. Daardoor zijn ze waterdicht, makkelijk te reinigen en ondoordringbaar voor vuilresten.

Acrylaat en polyurethaan gietvloeren zijn niet alleen hygiënisch en onderhoudsvriendelijk, ze geven uw badkamer, douche of sanitair ook een strakke en moderne uitstraling. U heeft de keuze uit diverse kleuren en afwerkingen voor uw badkamervloer of douchevloer.

Tot slot werken wij de gietvloer van uw badkamer of douche steeds af met aangepaste beschermlagen, waaronder een antisliplaag. Zo glijdt u niet uit en is uw sanitaire vloer bestand tegen schoonmaakmiddelen en andere chemische producten.

Hoe plaatsen wij gietvloeren voor uw badkamer, douche en andere sanitaire ruimten?

Onze gecertificeerde specialisten plaatsen uw acrylaat gietvloer met een minimum aan breek- of sloopwerk, zonodig ’s nachts of in het weekend. Onze gietvloeren drogen bovendien erg snel: u kunt ze 2 uur na de plaatsing alweer belasten.

De plaatsing van uw polyurethaan gietvloer duurt doorgaans 4 tot 5 dagen. Elke laag moet immers 12 uur drogen. In minder dan een week heeft u dus een prachtige nieuwe designvloer!

Onze sanitaire gietvloeren bestaan doorgaans uit 3 tot 4 lagen: een primer, een schraaplaag of egalisatielaag, een gietvloerlaag en één of meerdere gladde of antislipafwerkingen. Indien u dat wenst plaatsen wij ook waterdichte PVC-plintprofielen op de wanden van uw keuken.

Bekijk onze projecten

Andere toepassingen