Bezoek ons op Wonen 2024, van 27 t.e.m 29 januari en van 2 t.e.m. 4 februari in Nekkerhal Mechelen, stand 446.

Industrie

Extreem duurzame en veilige gietvloeren voor uw bedrijf

Welke gietvloeren zijn geschikte industrievloeren?

Bent u op zoek naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke industrievloer? Dan zijn deze gietvloeren uitermate geschikt voor u, afhankelijk van de belasting en de toestand van uw ondergrond:

Deze industrievloeren voldoen aan de strengste hygiënische en veiligheidsvoorwaarden voor de zware industrie. Bovendien kunt u kiezen uit diverse kleuren, hittebestendige uitvoeringen en antislipafwerkingen.

Waarom zijn de gietvloeren van DEWECO ideale industrievloeren?

De industrievloeren van DEWECO zijn slijtvast, extreem duurzaam en bestand tegen zware chemische en mechanische belasting zoals krimp- en uitzetting, schokken, trillingen en oppervlaktetemperatuurverschillen.

Al onze industrievloeren zijn bovendien naadloos en daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Ze kunnen zowel geleidend, vloeistofdicht als extreem hittebestendig worden uitgevoerd en worden steeds afgewerkt met beschermende en antislipafwerkingen.

Wilt u uw bestaande industrievloer een opfrisbeurt geven? Kies dan voor een industriële vloercoating. Epoxy vloercoatings zijn naadloze en vloeistofdichte coatings op basis van epoxyhars. Ze geven uw bestaande industrievloer de strakke uitstraling van een nieuwe gietvloer en een verhoogde slijtvastheid.

Hoe plaatsen wij uw industrievloeren of vloercoatings?

Onze gecertificeerde specialisten plaatsen uw industrievloer met een minimum aan breek- of sloopwerk, zonodig ’s nachts of in het weekend. We gebruiken daarbij steeds aangepaste afwerkingen die uw industrievloer een verhoogde slip- en slijtvastheid geven.

Als u kiest voor een acrylaat industrievloer dan kunt u uw vloer de volgende dag gewoon weer belasten. Dit type industriële gietvloeren droogt immers erg snel: u kunt ze 2 uur na de plaatsing alweer belasten.

 Verkiest u een industriële vloercoating? Dan brengen onze experts 2 coatings aan en kunt u uw industrievloer na slechts 2 dagen droogtijd weer belasten. Transparante sealers zijn steeds mogelijk voor een matte of gladde uitvoering. In dat geval blijft uw ondergrond zichtbaar.

Bekijk onze projecten

Andere toepassingen