Bezoek ons op Wonen 2024, van 27 t.e.m 29 januari en van 2 t.e.m. 4 februari in Nekkerhal Mechelen, stand 446.

Mortex

Een mooie en veelzijdige vloer voor uw bedrijf

Dewefloor MX

Wat is Mortex?

Mortex is een decoratieve pleister op basis van cement en kalk waarmee u uw vloeren, muren, plafonds, keuken- en badkamermeubels kunt laten bekleden. Mortex is duurzaam, waterdicht en kan daardoor op bijna iedere ondergrond geplaatst worden.

Een Mortex vloer is in allerlei moderne en klassieke kleurtinten verkrijgbaar. Als u kiest voor Mortex in een grijze tint dan combineert u de uitstraling van beton ciré of tadelakt met het strakke effect van gepolijst beton.

Wat zijn de voordelen van Mortex?

Hoe verhoudt Mortex zich tot andere gietvloeren?

Door zijn veelzijdigheid is Mortex uitermate geschikt voor particulieren. Het materiaal is daarentegen niet bedoeld voor de zware industrie en de voedingssector. Het voldoet immers niet aan de HACCP-normen en de antislipnormen voor extreme industriële toepassingen.

Bent u op zoek naar een industrievloer die bestand is tegen de zwaarste chemische en mechanische belasting en voldoet aan de strengste hygiënische en veiligheidsvoorschriften? Dan raden wij u een acrylaat gietvloer (Dewefloor AC/AS) aan.

Wanneer en voor welk doelpubliek plaatsen we een Mortex gietvloer?

Mortex is duurzaam, waterdicht, hittebestendig en kan daardoor op bijna iedere ondergrond geplaatst worden. Bovendien heeft u de keuze uit diverse kleuren, texturen, schakeringen en afwerkingen. Iedere kleur creëert een specifieke sfeer.

Andere vragen over de Mortex gietvloer

Het aanbrengen van Mortex is vakwerk en gebeurt volledig met hand en spatel. Mortex wordt geplaatst in een laag van 2 tot 3 mm en kan bij renovatie eenvoudig over bestaande oppervlakken worden aangebracht zonder breek- of sloopwerk.  Let op, het aanbrengen van Mortex is zeer arbeidsintensief. Reken op een gemiddelde plaatsingstijd van 9 dagen.

Mortex is verkrijgbaar in oneindig veel kleuren, met of zonder schakeringen en effecten. De kleur die u kiest is bovendien uniek, aangezien ze ambachtelijk wordt samengesteld voor ieder individueel project.

Het aanbrengen van Mortex is vakwerk en gebeurt volledig met hand en spatel. Daardoor wordt het al snel een arbeidsintensieve klus die veel werkuren vergt.

DEWECO heeft jarenlange ervaring met de plaatsing van Mortex. Onze gecertificeerde experts hanteren verfijnde technieken en werken zo efficiënt mogelijk.

Mortex is een Belgische uitvinding! Het materiaal bestaat al 40 jaar, maar heeft pas de laatste jaren echt aan populariteit gewonnen door de vele mogelijkheden en het gebruiksgemak.

Zo kunt u met Mortex bijvoorbeeld een volledige badkamer – inclusief bad, bladen en meubels – bekleden!

Download de productfiche

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang de productfiche in uw mailbox.

Hidden