Bezoek ons op Wonen 2024, van 27 t.e.m 29 januari en van 2 t.e.m. 4 februari in Nekkerhal Mechelen, stand 446.

Horeca

Duurzame en hygiënische gietvloeren voor uw keuken én zaal

Welke gietvloeren zijn geschikt als horecavloeren?

Bent u op zoek naar een duurzame en hygiënische horecavloer voor de keuken van uw hotel, restaurant, café of cateringbedrijf?

Dan is de DEWEFLOOR AC acrylaat gietvloer geschikt voor u. Deze horecavloeren zijn naadloos, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en voldoen aan de strengste hygiënische en veiligheidsvoorwaarden (HACCP, NVWA en Arbo). Bovendien worden ze binnen 1 dag geplaatst en zijn ze na 2 uur alweer belastbaar!

Wilt u het interieur van uw zaak een nieuwe uitstraling geven?

Naargelang de look & feel die u wenst te bekomen, zijn er verschillende gietvloeren mogelijk. 

Een DEWEFLOOR PU gietvloer oogt strak, biedt veel loopcomfort en is bovendien verkrijgbaar in alle mogelijke RAL- en NCS-kleuren. Een smaakvolle en veelzijdige kunststofvloer op basis van polyurethaan. 

Een DEWEFLOOR mortelvloer of troffelvloer is een zeer sterke designvloer met kwartszand die voor een moderne, industriële uitstraling zorgt. Fan van een terrazzolook? Bij een mortelvloer is het mogelijk andere materialen toe te voegen (e.g. glas, parelmoer,…).

Waarom worden gietvloeren vaak gebruikt voor hotels, restaurants en cafés?

Met acrylaat keukenvloeren werkt u steeds hygiënisch en voedselveilig. Deze horecavloeren worden immers naadloos geplaatst met afgeronde plinten. Daardoor zijn ze vloeistofdicht, makkelijk te reinigen en ondoordringbaar voor vuilresten.

Onze acrylaatvloeren voldoen ook aan alle veiligheidsvereisten voor goede horecavloeren: ze zijn duurzaam, robuust, slagvast en bevatten een antisliplaag. Ze zijn bestand tegen zware mechanische belasting, maar ook tegen de extreme temperaturen van uw koelruimten en ovens.

Onze polyurethaan designvloer geeft het interieur van uw zaak dan weer een strakke en smaakvolle uitstraling. De diverse kleuren en afwerkingen passen perfect bij de specifieke stijl van uw zaak. De vloer is uitnodigend voor uw gasten en onderhoudsvriendelijk voor u en uw collega’s.

Hoe plaatsen wij uw horecavloer?

Onze gecertificeerde specialisten plaatsen uw acrylaat horecavloer met een minimum aan breek- of sloopwerk, zonodig ’s nachts of in het weekend. De volgende dag kunt u gewoon verder werken. Onze gietvloeren drogen immers erg snel: u kunt ze 2 uur na de plaatsing alweer belasten.

De plaatsing van uw polyurethaan designvloer of mortelvloer voor het interieur van uw zaak duurt doorgaans 4 tot 5 dagen. Elke laag moet immers 12 uur drogen. In minder dan een week heeft u dus een prachtige nieuwe designvloer!

Onze horecavloeren bestaan doorgaans uit 3 tot 4 lagen: een primer, een schraaplaag of egalisatielaag, een gietvloerlaag en één of meerdere gladde of antislipafwerkingen. Indien u dat wenst plaatsen wij ook waterdichte PVC-plintprofielen op de wanden van uw keuken.

Bekijk onze projecten

Andere toepassingen