Design

Geef uw interieur een strakke, moderne uitstraling

Welke gietvloeren zijn geschikt als design gietvloer?

Bent u op zoek naar een mooie en makkelijke design gietvloer voor uw woning, zaak of kantoor? Dan zijn deze gietvloeren geschikt voor u:

Een polyurethaan gietvloer of PU gietvloer is een naadloze design gietvloer op basis van polyurethaan. Dit type design gietvloer oogt strak, biedt veel comfort en is combineerbaar met vloerverwarming. Ideaal voor woningen, showrooms en kantoorruimtes!

Een steentapijt of marmertapijt is een naadloze korrelvloer die bestaat uit kleine kwartssteentjes, grind of marmerkorreltjes, gebonden met epoxyhars. Het uitzicht van deze design gietvloer is afhankelijk van de dikte en de kleur van de steentjes. Er is dan ook veel variatie mogelijk!

Waarom is een polyurethaan vloer, steentapijt en marmertapijt geschikt als design gietvloer?

Polyurethaan design gietvloeren, steentapijten en marmertapijten zijn:

  • stijlvol: strakke moderne (PU) of warme look (MS)
  • naadloos
  • onderhoudsvriendelijk (indien gesloten structuur)
  • kindvriendelijk
  • comfortabel en warm
  • combineerbaar met vloerverwarming
  • verkrijgbaar in diverse kleuren
  • ideaal voor mensen die allergisch zijn aan huisstofmijt

Kortom: ze combineren prachtig design met ultiem comfort!

Deweco - Polyurethaan gietvloer interieur 10

Hoe plaatsen we deze vloeren?

De plaatsing van uw polyurethaan designvloer voor het interieur van uw woning of zaak duurt doorgaans 4 tot 5 dagen. Elke laag moet immers 12 uur drogen. In minder dan een week heeft u dus een prachtige nieuwe design gietvloer!

Onze design gietvloeren bestaan doorgaans uit 3 tot 4 lagen: een primer, een schraaplaag of egalisatielaag, een gietvloerlaag en één of meerdere gladde of antislipafwerkingen. Indien u dat wenst plaatsen wij ook waterdichte PVC-plintprofielen op de wanden van uw keuken.

Kiest u voor een steen- of marmertapijt? Dan voorzien wij uw ondervloer eerst van een primer om een goede hechting te verzekeren. Vervolgens plaatsen wij uw steentapijt of marmertapijt. Na 1 dag drogen zetten wij uw marmertapijt tot slot dicht met een transparante, gladde en vloeistofdichte laag.

Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?