Bezoek ons op Wonen 2024, van 27 t.e.m 29 januari en van 2 t.e.m. 4 februari in Nekkerhal Mechelen, stand 446.

Gietvloer met betonlook

Bent u op zoek naar een gietvloer met betonlook? Bij DEWECO heeft u keuze uit 4 hoogwaardige kunststofvloeren met betonlook voor diverse toepassingen:

Gietvloer met betonlook voor professionele en industriële toepassingen:

Gietvloeren met betonlook voor particuliere toepassingen:

Acrylaat gietvloer met betonlook (Dewefloor AC)

Een acrylaatvloer of antislipgietvloer is een kunstharsvloer op basis van gekleurd kwartszand en PMMA-harsen. Acrylaat gietvloeren zijn naadloos, onderhoudsvriendelijk en duurzaam en voldoen aan de strengste hygiënische en veiligheidsvoorwaarden (HACCP, NVWA en Arbo).

Acrylaatvloeren worden dan ook vooral gebruikt in de voedingssector en de zware industrie. DEWECO ontwikkelde een betonkleur speciaal voor dit type vloer. Zo kunt u genieten van een industriële betonlook zonder in te boeten aan veiligheid en hygiëne!

 

Polyurethaan gietvloer met betonlook (Dewefloor PU)

Een polyurethaan gietvloer, PU gietvloer of design gietvloer is een naadloze kunststofvloer op basis van polyurethaan. PU gietvloeren ogen strak, bieden veel comfort en zijn combineerbaar met vloerverwarming. Ideaal voor uw woning, showroom, winkel- of kantoorruimte!

Als u kiest voor een designvloer met betonlook dan plaatsen wij een ‘gevlamde’ gietvloer. Daarbij mengen we 2 kleuren die samen zorgen voor een betonlook. Zo combineert u de voordelen van een comfortabele en makkelijke gietvloer met een strakke en moderne betonlook! 

Cementgebonden gietvloer met betonlook (Dewefloor CG)

Een cementgebonden gietvloer is een vloer die bestaat uit een cementlaag en één of meerdere beschermende lak- of waslagen. Daardoor worden ze ook wel design betonvloeren of gietbetonvloeren genoemd.

Cementgebonden gietvloeren combineren de authentieke industriële look van een gepolierde betonvloer met het comfort van een gietvloer. Ze zijn naadloos, slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Ideaal voor uw woning, showroom of kantoor!

Mortex gietvloer met betonlook (Dewefloor MX)

Mortex is een decoratieve pleister die gebruikt wordt om vloeren, muren, plafonds, keuken- en badkamermeubels te bekleden. Mortex is duurzaam, waterdicht, hittebestendig en kan op vrijwel iedere ondergrond aangebracht worden, zelfs op bestaande tegelvloeren en wanden!

Een Mortex-vloer is in allerlei moderne en klassieke kleurtinten verkrijgbaar. Als u echter kiest voor Mortex in een grijze tint dan combineert u de uitstraling van betoncire of tadelakt met het strakke effect van beton.