Bezoek ons op Wonen 2024, van 27 t.e.m 29 januari en van 2 t.e.m. 4 februari in Nekkerhal Mechelen, stand 446.

Voordelen van gietvloeren

Als u kiest voor een gietvloer van DEWECO dan geniet u van voordelen op de korte en lange termijn. Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen van een gietvloer voor u op een rijtje:

  • Snelle plaatsing
  • Plaatsing mogelijk over bestaande ondergrond
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Ruim kleurenaanbod
  • Naadloos
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Slijtvast

1 Gietvloeren worden erg snel geplaatst

Afhankelijk van het type gietvloer, het aantal lagen en de afwerking die u kiest, duurt de plaatsing van een gietvloer gemiddeld slechts 1 tot 7 dagen. Een gietvloer is 2 uur na plaatsing alweer 100% belastbaar.

2 Gietvloeren kunnen over uw bestaande ondergrond geplaatst worden

Gietvloeren kunnen makkelijk over uw bestaande ondergrond geplaatst worden, of het nu gaat om beton, chape, tegels of hout. Voor een correcte plaatsing moet de ondergrond wel droog zijn en vast liggen.

3 Gietvloeren zijn geschikt voor binnen en buiten

Acrylaat gietvloeren zijn erg geschikt voor binnen én buiten. Buiten worden ze vaak geplaatst voor terrassen, rond zwembaden en in garages.

4 Gietvloeren zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren

Afhankelijk van het type gietvloer kunt u kiezen uit heel veel of oneindig veel kleuren. Zo zijn polyurethaan of design gietvloeren beschikbaar in alle RAL-kleuren. Bij marmertapijt is de keuze ruim, maar beperkter aangezien er met natuurlijke materialen wordt gewerkt.

5 Gietvloeren zijn naadloos

De naam zegt het zelf: gietvloeren worden gegoten. Daardoor zijn ze volledig naadloos. Naadloze vloeren hebben een strakke en moderne uitstraling en zijn waterdicht, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

6 Gietvloeren zijn onderhoudsvriendelijk

Gietvloeren zijn naadloos en waterdicht. Daardoor komt er geen stof of vuil terecht in voegen en naden. Gietvloeren zijn dan ook erg hygiënisch en doorgaans makkelijker te reinigen dan klassieke vloeren.

7 Gietvloeren zijn slijtvast en slipvast

Gietvloeren zijn duurzaam, slijtvast en slipvast. Ze kunnen zware belasting aan in diverse omgevingen: woningen, winkels, kantoren, enz. Als u uw gietvloer correct onderhoudt dan gaat hij ook erg lang mee: 15-20 jaar.