Bezoek ons op Wonen 2024, van 27 t.e.m 29 januari en van 2 t.e.m. 4 februari in Nekkerhal Mechelen, stand 446.

Wat is een gietvloer met terrazzo look?

Bent u fan van terrazzo, maar schrikt de prijs en het onderhoud u af? Kies dan voor een gietvloer met terrazzo look! Zo hebt u de mooie look van traditioneel terrazzo, met alle voordelen van een gietvloer.

Wat is een terrazzo look?

Onze designvloer met terrazzo look ziet eruit als traditionele terrazzo, maar wordt gemaakt uit een mengsel van epoxyharsen met kwartskorrels waaraan glasvezels toegevoegd worden. Dat mengsel maken we dicht en ten slotte werken we de nieuwe vloer glanzend of mat af.

Wat zijn de voordelen?

Onze gietvloer met terrazzolook behoort tot de familie van de troffelvloeren of mortelvloeren en is een van de sterkste design vloeren in ons gamma. Een gietvloer met terrazzolook is slijt- en drukvast, en daardoor ook heel duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Bovendien kost een gietvloer met terrazzolook veel minder dan traditioneel terrazzo, en is het resultaat minstens even mooi.

Wat zijn de nadelen?

Net zoals de troffelvloer is deze gietvloer met terrazzolook niet ideaal in natte ruimtes.

Is een gietvloer met terrazzolook iets voor u?

Deze gietvloer is een goede keuze voor commerciële en residentiële toepassingen en kan worden gebruikt in elke droge ruimte van een woning of bedrijf, inclusief keukens, woonkamers, slaapkamers, winkels en showrooms. De vloer is ook slipbestendig en bestand tegen krassen en vlekken, waardoor het een ideale optie is voor drukbezochte ruimtes.